Noutati

11/14/2013 - 18:48

Kunden Broker Incentive: Seychelles

Conferința Națională din data de 6 noiembrie 2013 a fost cu totul specială datorită lansării noului Incentive Kunden Broker – Insulele Seychelles. Veți avea ocazia unică de a experimenta trăiri senzaționale într-unul dintre cele mai exclusiviste și adorate locuri din lume, o provocare  pe care nu o veți putea refuza. Milioane de oameni din întreaga lume visează la o astfel de vacanță, iar Dvs. aveți oportunitatea de a vă îndeplini această dorință și, de cele mai multe ori, o astfel de șansă se ivește o singură dată în viață. Vă invităm la o călătorie senzațională, dedicată celor aflați în căutare de exotism și relaxare, aventură și distracție, cultură și istorie, într-un cadru natural absolut uimitor: Insulele Seychelles!

Cititi mai multe despre aceasta…
Youtube video: Kunden Broker Incentive: Seychelles

 

08/26/2013 - 15:16

Seminar Leaders Club - Kunden Broker

Weekend-ul acesta a avut loc un nou Seminar Leaders Club foarte motivant. Participanții la acest eveniment au avut oportunitatea de a fi instruiți de traineri profesioniști și au putut schimba păreri cu ceilalți colegi din țară pe diferite teme practice în cadrul unor workshop-uri interactive. De asemenea, rezultatele din ultimele luni ale celor mai buni manageri și promoteri din întreaga ţară au fost premiate cu distincții speciale.  Vizualizati aici imagini senzaționale de la acest eveniment!

 

06/27/2013 - 14:28

Seminar Leaders Club - Kunden Broker

Cu deosebită încântare vă prezentăm imagini de la cel mai performant seminar pe care l-am organizat anul acesta, Leaders Club Seminar, desfășurat în perioada 22-23 iunie 2013 la Hotel Continental Forum, Sibiu. Acest eveniment exclusivist a fost dedicat celor mai buni dintre cei mai buni manageri și consultanți, adevărați lideri, selectați în funcție de eforturile depuse și, în special, de rezultatele obținute. De asemenea, participarea la acest seminar a fost condiționată și de obținerea licenței IMA. Instruirea permanentă este unul dintre cei mai importanți factori de succes în activitatea noastră, iar managementul Kunden Broker  investește continuu în pregătirea și specializarea celor mai valoroși oameni din firmă. Vizualizati mai multe imagini...

 

05/13/2013 - 10:37

Suntem foarte încântați să vă anunțăm că cei mai buni manageri Kunden Broker tocmai s-au întors acasă cu forțe noi, după o călătorie senzațională pe continentul sud-american – Rio de Janiero, Brazilia! Ceea ce pentru unii poate părea un vis irealizabil, a devenit realitate pentru managerii noștri, care s-au bucurat de zile însorite și pline de aventură pe malul oceanului Atlantic, în cea mai exuberantă capitală a Amercii de Sud.

Cititi mai multe despre aceasta…
Urmăriţi aici imagini extraordinare!

 

03/25/2013 - 17:41

Cunoscând beneficiile coaching-ului, compania Kunden Broker de Asigurare se axează pe creșterea calității serviciilor sale de asigurare prin includerea managerilor săi în cadrul unor programe speciale de training. Astfel, cei mai buni manageri ai companiei au participat, wekendul trecut, 23-24 martie 2013, la prima sesiune de Coaching Special la Sovata, Hotel Danubius.

Cititi mai multe despre aceasta…
Urmăriţi aici imagini foarte interesante

 

11/28/2012 - 18:24

Cu ocazia celebrării jubileului de 7 ani, Kunden Broker a pregătit o surpriză de proporţii: veţi avea oportunitatea unică de a vă califica la un Incentive dublu: Hong Kong și Macau, o destinație senzațională!

Cititi mai multe despre aceasta…
Youtube video: Kunden Broker Dublu Incentive: Hong Kong si Macau