Spiritul motivațional în Kunden Broker

Compania Kunden Broker se remarcă în domeniul intermedierilor în asigurări și prin gradul de importanță pe care aceasta îl acordă muncii în echipă. Aprecierea performanțelor este un element esențial în cadrul companiei KundenBroker. Din acest considerent, spiritul motivațional al echipelor Kunden Broker se concretizează printr-o serie de recunoștințe atât la nivel profesional cât și material.


 

Insigna Kunden Broker realizată exclusiv din aur alb sub forma logo-ului companiei reprezintă o distincție acordată acelor consultanți financiari care s-au remarcat printr-o performanţă deosebită în vânzări și un spirit de acțiune puternic. La fiecare repetare a acestei performanţe, insignei i se atașează o piatră prețioasă – rubin-ul care are evident culoarea ce ne reprezintă. Mai mult, la realizarea consecutivă de mai mult de 7 ori a acestei performanţe profesionale, doamnele din Kunden Broker se vor face remarcate printr-un colier exclusiv din aur fin care conține logo-ul KundenBroker, iar echivalentul pentru domni va fi un ac de cravată din aur. Acestor distincţii din urmă li se adaugă câte un rubin pe baza aceluiași patern explicat înainte.

 


 

Spiritul motivațional pentru performanțe deosebite în carieră și management se concretizează printr-un pachet aparte de distincții. Managerii a căror merite sunt recunoscute prin promovare primesc Cross-ul – stilou placat cu aur masiv a cărui eleganță este recunoscută în mediul business, iar cei care continuă reuşitele în KundenBroker prin muncă asiduă vor purta un ceas din aur masiv, realizat exclusiv pentru compania Kunden Broker.

 

 

Liderilor cu un evoluat spirit antreprenorial care implementează, dezvoltă şi coordonează diverse proiecte în cadrul organizaţiei noastre, folosindu-se de anumite tehnici precum iniţiativă, creativitate sau asumarea riscurilor, le sunt apreciate calităţile manageriale printr-un simbol al puterii - maşina Audi care poartă sigla companiei.
Urmând linia ascendentă a carierei profesionale în cadrul Kunden Broker, cei mai buni dintre managerii de top ai companiei vor fi recompensaţi pentru toate eforturile depuse prin acordarea acului din aur alb pavat cu 42 de diamante, simbolizând distincţia cea mai înaltă în KundenBroker.
Toate aceste premii vor fi înmânate managerilor şi consultanților în cadrul Galei Anuale Kunden Broker pentru succesele înregistrate pe parcursul unui an, acest cadru festiv fiind un mijloc prielnic pentru întărirea spiritului motivațional pe care echipa Kunden Broker îl deține.