Marturisiri ale succesului in Kunden Broker

În cadrul contextului economic în care se regăsește România, succesul profesional pare a fi doar o poveste frumoasă care lasă pe gânduri numeroși români. Pesimismul parcă se transformă treptat în pragmatismul zilei de mâine, spulberând visele și ambițiile profesionale de altă dată. Mulți români afirmă că aceasta este realitatea cotidiană, iar cine nu se integrează în atmosfera bacoviană nu are cunoștintă de situație.

Compania noastră ,,pune regula în discuție” prin prezentarea unei viziuni de succes în mediul asigurărilor din România. Acele povești frumoase reprezintă, in facto, realitățile profesionale experimentate de managerii și consultanții noștri financiari. Mergând pe principiul ,,marile lucrări nu se fac prin forţă, ci prin perseverenţă” (Samuel Johnson), dorim să vă prezentăm mărturisiri ale succesului profesional atât a managerilor cât și a consultanților KundenBroker, care printr-o viziune optimistă și muncă asiduă  demonstrează ce este cel mai important pentru a urma o carieră de succes: respectul sinelui în a-ți urma țelurile!

,,Lucrând alături de oamenii deosebiți din Kunden Broker, am constatat că de fapt harul lor este experiența acumulată în timp, puterea lor de a transmite, de a comunica, de a informa oamenii, de a le oferi consultații profesioniste în domeniul financiar privat, de a le găsi soluțiile cele mai bune pentru un viitor mai bun.”

,, […] mi-am adus aminte de ce am început eu să colaborez cu această firmă acum ceva timp, mi-a fost confirmat încă o dată faptul că am făcut alegerea corectă datorită faptului că este libertate deplină în a alege ce dorești să realizezi și cât de mult vrei să fii implicat într-un sistem care îți aduce beneficii materiale și nu numai. Fiind un broker de asigurări, Kunden Broker mi-a dat posibilitatea să cunosc mulți oameni și să explic acestora diferențele între multitudinea de produse financiare de pe piață, să le ofer ceea ce lor li s-a potrivit mai bine, iar satisfacția muncii mele a venit în timp când oamenii mi-au mulțumit pentru aceste sevicii. Această colaborare imi aduce și siguranța zilei de mâine.”

,,Tot ce am întâlnit aici a reuşit să schimbe felul meu de a gândi. Cu ajutorul echipei din Timişoara am avut plăcuta surpriză să pot realiza într-un timp relativ scurt paşi foarte mari în sistemul de carieră al companiei KundenBroker.”

,,Când am decis să fac asta, am luat-o ca pe o distracție, ca pe un weekend petrecut 2 zile la munte, într-o locație de lux, la hotel Ramada de 4 stele din Brasov, am descoperit o seriozitate pe care greu o mai găsești în România. Kunden Broker nu este doar o afacere, este și o scoală pentru mulți dintre români care vor să ajungă la următorul nivel profesional!”

,,Eram într-o etapă ciudată a vieții mele profesionale, neștiind dacă voi mai rămâne în domeniul acesta, al asigurărilor. În acel moment de cotitură, am avut prilejul de a mă întâlni cu ceva cu totul nou. Era Kunden Broker. Spun ceva cu totul nou, pentru că aceasta companie abordează o altă mentalitate în asigurări, diferită de ce am cunoscut până atunci și care m-a impresionant într-un mod plăcut. Atunci am știut că alături de echipa Kunden Broker voi avea multe de învățat și voi reuși să îmi continui cariera mea în asigurări într-un mod profesionist.”

,,Mă bucur că fac parte din "familia" KundenBroker, sunt cu toții niște oameni minunați. Un lucru pe care l-am apreciat dintotdeauna a fost transparența conducerii și sprijinul efectiv din partea managerilor, în aproape orice problemă. Ca în orice pădure există uscături, de reținut este faptul că o colaborare cu Kunden Broker necesită implicare și dedicare și în nici un caz iluzia unor venituri mari peste noapte fără nici un efort.”

Astfel, aceste note de optimism regăsite în opiniile și mărturisirile consultanților și managerilor Kunden Broker, reliefează faptul că o atitudine efervescentă, dinamică și consecventă poate să transforme oricând un ,,context de criză”  într-o oportunitate de succes.