Experienţa de ani de zile a Kunden Broker

user warning: Got error 28 from storage engine query: SELECT t.* FROM term_node r INNER JOIN term_data t ON r.tid = t.tid INNER JOIN vocabulary v ON t.vid = v.vid WHERE r.vid = 7 ORDER BY v.weight, t.weight, t.name in /FS/Webpages/www.kbteam.ro/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 633.

Fraza de mai sus de pe prima pagină este cunoscută deja de toți managerii şi consultanții Kunden Broker. Este fraza care probabil definește cel mai bine calitățile unui team. De aceea și noi, KundenBroker, am pus acest slogan in centrul strategiei firmei noastre. Este important ca întreg team-ul, consultanții și managerii, să evolueze, să se perfecţioneze în permanență şi să preia noi responsabilități. Primul pas îl reprezintă acumularea cunoștințelor de bază ale consultanței financiare. Datorită schimbărilor economice și politice din țara noastră, aceasta este o ocupaţie din ce in ce mai căutată. Statul deleagă din ce in ce mai multă responsabilitate persoanelor private, dar nu toți deţin aptitudinile pentru a fi specialiști financiari. De aceea oamenii au nevoie în special de consultanță profesionistă pentru îngrijirea pensiei și sănătății lor. Pentru a nu rămâne la nivelul cunoştinţelor de bază acumulate, este important pentru consultanții noștri să urmeze o pregătire permanentă, pe care noi o organizăm în cadrul Meeting-urilor, ASL-urilor (Antrenamentul Succesului Lunar). Conducerea firmei joacă un rol important în acest lucru, deoarece toate acestea sunt organizate centralizat, de către Headoffice, pentru a garanta consultanților noștri din toată țara același standard de informații și calitate.

Un rol important în firma noastră îl joacă și politica de transmitere a informațiilor. O șansă poate fi privită ca atare doar atunci când constituie un avantaj înaintea concurenței. Și aici Kunden Broker a stabilit standarde noi. Cele mai noi informații sunt transmise în permanență de către conducerea firmei prin sms, e-mail sau scrisori managerilor şi consultanţilor KundenBroker, pentru ca apoi să ajungă cat mai repede posibil la consumatorii finali, respectiv clienții noștri. Informația corectă şi la timpul potrivit a fost și este cheia succesului.

Pentru a sprijini consultanții și managerii noștri exact în baza acestui principiu, am creat în 2010 accesul web la KBteam. KundenBroker Team, sau pe scurt kbteam sunt managerii și consultanții noștri de succes, cărora le oferim multe avantaje, prin această pagină de internet. Această platformă este accesibilă din 2011 şi participanţilor seminariilor oferite de către Kunden Conference Education & Management. Toate noutățile despre branșa noastră, toate evenimentele noastre, Planul Anual online, galerii foto ale evenimentelor noastre și bineînțeles acces direct asupra bazei Dvs. de date (plăți, portofoliu, ...), informații prin intermediul cărora vă puteți mări în permanență succesul, le găsiţi aici. Noi, Kunden Broker şi Kunden Conference Education & Management, aspirăm să fim întotdeauna cei mai buni, să fim cu un pas înaintea tuturor!

Și clienții noștri apreciază informația, respectiv consilierea corectă și profesionistă pe care o primesc de la consultanții noștri. Mulţumirea clienţilor este bineînțeles foarte importantă pentru noi, aceasta reprezentând garanția pentru o creștere stabilă și pe termen lung a unei firme. Cea mai bună reclamă pentru o companie este recomandarea dată de clienții săi. Acest lucru este posibil doar atunci când consultanții se dezvoltă profesional, preiau noi sarcini și dau dovadă de calități de conducere. Ȋn acest mod a reușit compania noastră să crească atat de puternic în ultimii ani, pentru că managerii și consultanții noștri și-au recunoscut rolul și responsabilitatea și s-au dezvoltat dinamic în permanență. Suntem siguri că prin intermediul acestui portal web vă punem la dispoziție toate informaţiile necesare dezvoltării unei cariere de succes!